Stotinjak ljudi i danas na ulicama Banje Luke. Nitko ne zna gdje je Davidov otac

PRIPADNICI skupine “Pravda za Davida” i u nedjelju su se okupili u Banjoj Luci nastavljajući prkositi policijskoj zabrani, a sudionici su poručili kako će s tim nastaviti sve dok se ne razjasne okolnosti smrti mladića Davida Dragičevića.

Stotinjak osoba, među kojima je bilo pripadnika različitih generacija, okupilo se ponovno pred pravoslavnom sabornom crkvom u Banjoj Luci gdje su zapalili svijeće te se pomolili za Davida, čija je smrt iz ožujka prošle godine i dalje bez istražnog i pravosudnog epiloga.

Skup bez majke, nitko ne zna gdje je Davidov otac

Na skupu nije bilo Suzane Radanović, Davidove majke koja je i potaknula ovakav vid okupljanja nakon što je policija 30. decembra prošle godine nasilno rastjerala prosvjedni skup, a potom zabranila sva buduća okupljanja skupine “Pravda za Davida”.

Radanović je u subotu iz Banje Luke otputovala u inozemstvo zbog privatnih obveza, a još uvijek se ne zna gdje je Davor Dragičević, Davidov otac, koji je nestao nakon policijske intervencije 30. prosinca.

Neki od prosvjednika koji su se okupili u nedjelju kazali su novinarima kako će i bez Suzane i Davora nastaviti dolaziti pred sabornu crkvu svake večeri i tako vršiti pritisak na vlasti da otkriju istinu o Davidovoj smrti.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments