Selvin preživio pokušaj ubistva: “Bolje mu je bilo da me je ubio”

U Velikoj Kladuši 27.1.2021. došlo do upotrebe vatrenog oružja, a jedna osoba je povrijeđena. Iz hitne službe su potvrdili da je primljena osoba sa nekoliko prostrijelnih rana.

Ranjen je Selvin Smlatić a njega je pokušao ubiti Elvir K.

Selvin se na trenutno nalazi u Kantonalna bolnica “Dr. Irfan Ljubijankić” Bihać, a cijeli nemili događaj opisao je za portal Crna-Hronika.

“27. januara u noćnim satima dok sam šetao gradom, s leđa mi je prišao Elvir K. i počeo pucati prema meni. Okrenuo sam se prema licu koje sa dva metra promašuje mene, a trećim me pogađa u bedrenu kost. Pao sam na pod, gdje sam uočio opet Elvira koji je nastavio pucati po mojim nogama iz “duge devetke”.

“Bolje je da me ubiješ jer više povratka nema, ako me ne ubiješ”

Nakon rečenice “bolje je da me ubiješ jer više povratka nema, ako me ne ubiješ”, Elvir počinje psovati te isti pištolj stavlja na moju glavu. Kako sam se trznuo, opalio je pištolj i na na moju sreću a njegovu nesreću fulio glavu. – opisuje pokušaj likvidacije Selvin Smlatić za portal Crna-Hronika.

Selvin se na trenutno nalazi u Kantonalna bolnica “Dr. Irfan Ljubijankić” Bihać

“Navedena osoba je poslije toga, pobjegla sa mjesta događaja i uputila se u PU Velika Kladuša gdje traži policijsku zaštitu, jer je cijela porodica Smlatić u roku od 5,7 minuta, došla na mjesto i tražila navedenu osobu” – opisuje Selvin za CH.

Podsjećamo da je Hasan Grahović preminuo u pucnjavi koja se desila 7.1. 2021. u lokalnom kafiću kojeg je likvidirao Almir H.

Selvin sa preminulim Hasanom

“Žao mi je cijelog događaja. Moj prijatelj, brat, drug bio je Hasan Grahović. Pomirili smo se i 29.12.2020.-te godine. I tada smo smatrali da su prestali svi problemi. Nažalost, Hasan više nije sa nama. Kladušom kruži video klip Hasanove likvidacije.”

Selvin Smlatić za CH: “Pretukao sam Adnana Šeraka u KPD Zenica”

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79