Kako je Ajnadžić kao načelnik svojoj firmi davao poslovne prostore za bagatelu? Pogledajte dokument!

Nakon što su demokratskim putem – izborima – od strane naroda uklonjeni iz udobnih načelničkih fotelja, na vidjelo su počela izlaziti nedjela SDA-ovih naćelnika u Sarajevu.

Jedan od njih je Nedžad Ajnadžić.

Raport je već ranije raskrinkavao ovog SDA-ovca i to da je skrivao imovinu, da je odmah nakon što je izgubio izbore predao zahjev za bijeli hljeb…

Pored toga, Ajnadžić je dijelio građevinske dozvole (navodno mimo procedura) brojnim investitorima bliskim SDA, a to već istražuje nova komisija.

No, nije Ajnadžić davao samo članovima SDA i onima koji su bliski ovoj stranci.

Raport je dobio dokument iz kojeg se vidi da je Ajnadžić dao poslovni prostor firmi Ajnex.

Naime, iz dokumenta se vidi da je ova firma koristila općinski prostor za mizernu cijenu.

U dokumentu se traži da se Ajnex odnosno Ajnadžić izjasne o tome da li će nastaviti koristiti prostor po cijeni od 4,80 KM po metru kvadratnom.

Ovaj papir dokazuje da je Ajnadžić bio u klasičnom sukobu interesa.

Zanimljivo, čovjek koji je potpisao ovaj dokument Fahrudin Kurtović bio je unaprijeđen u šefa Kabineta Ajnadžića, a Munevera Hodžić, koja je vršila kontrolu za pomoćnika načelnika (tada Ajnadžića) za poslovne prostore.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79