(FOTO) Teška saobraćajna nesreća kod Kalesije: Direktan sudar. Smrskani automobili

(FOTO) Teška saobraćajna nesreća kod Kalesije: Direktan sudar. Smrskani automobili


Danas je oko 18:45 sati u mjestu Rainci Gornji blizu benzinske pumpe “Polo” dogodila se saobraćajna nesreća, u kojoj su učestvovala dva putnička motorna vozila, u kojoj ima povrijeđenih čiji stepen povreda nije poznat, kako su za NEON Televiziju izjavili iz PU Kalesija.

Trenutno je ekipa Hitne pomoći Doma zdravlja Kalesija i PU Kalesija na terenu te vrše uviđaj. Pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice Kalesija su također intervenisali.

Jednu osobu, koja je zadobila tjelesne povrede prilikom sudara, su iz automobila morali osloboditi. Uskoro više informacija.

U nesreći su učestvovala dva putnička motorna vozila, prema trenutnim informacijama četiri osobe su zadobile tjelesne povrede – izjavila je potparolka MUP TK Amra Kapidžić.

Stepen povreda učesnika u nesreći još nije poznat. Saobraćaj će biti normaliziran nakon obavljenog uviđaja, do tada vozila se preusmjeravaju na alternativne putne pravce.

Iz MUP-a Tuzlanskog kantona apeluju na vozače da poštuju ograničenja brzine, pravila u saobraćaju, obrate pažnju na klizave ceste nakon kišnih dana, kako ne bi ugrozili svoj i živote drugih učesnika.

POGLEDAJ GALERIJU

Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija