Zbog čega je jedna od najpopularnijih djevojaka Balkana digla ruku na sebe?

Zbog čega je jedna od najpopularnijih djevojaka Balkana digla ruku na sebe?


Srbijanska jutjuberica Kristina Kika Đukić oduzela je sebi život u 21. godini života, prenosi Blic.rs. Javnost je o tome obavijestila njena prijateljica, influenserica Laura Tešanović.

– Na našu veliku žalost moram da vas obavijestim da Kika više nije sa nama. Želim ovim putem da izjavim saučešće njenoj porodici i svim ljudima koji su je voljeli i poznavali… Volim te, Kiko, zauvijek, počivaj u miru – stoji na Instagram nalogu Kikine prijateljice.

Brojni obožavatelji u nevjerici se opraštaju od nje na društvenim mrežama.

Kika je rođena 2000. godine u Beogradu gdje je završila i osnovnu školu, a potom je upisala srednju željezničku školu, ali se kasnije prebacila u trgovačku, piše Nova.rs.

Proslavila se igrajući Minecraft na Twitchu, stranici za gejmere, i YouTubeu gdje broji preko 700 hiljada pretplatnika. Osim videa u kojima igra i komentira videoigre, objavljivala je i pjesme, a jedna od njih koja se zove “Penjem se na tron” ima preko sedam miliona pregleda.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija