Nakon Dodika, Vulić napala Mehmedovića: Šta ćete u RS-u, da likvidirate još nekog nedužnog Srbina?

Nakon Dodika, Vulić napala Mehmedovića: Šta ćete u RS-u, da likvidirate još nekog nedužnog Srbina?


Poslanica SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH, Sanja Vulić, izjavila je da “reciklirani političar Šemsudin Mehmedović, koji nema podršku ni u mjesnoj zajednici, pokušava postati bitan i važan preko imena Milorada Dodika”.

– Nebitni ste, Šemsudine Mehmedoviću. Što dolazite u Republiku Srpsku sutra? Da nećete ubiti još nekog nedužnog Srbina? Šta ćete na teritoriji koja cijeni i poštuje Milorada Dodika? Mi nismo genocidaši, mi smo dobrodušan i pozitivan narod, narod koji prašta za razliku od Vas i Vaših sljedbenika koji mrzite sve što nije bošnjačko, istakla je Vulić.

Mehmedović izazvao Dodika da ga da uhapsiti: Sutra sam u RS-u pa ćemo se tjerati!

Ona je poručila Mehmedoviću da dok je izabranih predstavnika Republike Srpske, Narodnu skupštinu Republike Srpske i njene zakone neće nazivati seoskim, prenosi Srna.

– Seosko je sijelo ono što vi iz FBiH plus Adil Osmanović pravite jednom mjesečno, lažno se predstavljajući kao Predstavnički dom pod predsjedavanjem Vašeg bivšeg kolege iz kluba. On je bivši u Klubu, a za Vas se još ne zna jeste li u tom klubu ili ste samostalni poslanik, naglasila je Vulić.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija