Lišen slobode muškarac jer je ucjenjivao direktora Investiciono-razvojne banke RS

Lišen slobode muškarac jer je ucjenjivao direktora Investiciono-razvojne banke RS


M.M. iz Prijedora lišen je slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ucjena na štetu lica D.V, saopšteno je jutros iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

“Nezavisne” saznaju da je lišen slobode Marko Munjiza, a pojedini mediji prenose da je lišen slobode ubog ucjenjivanja direktora Investiciono-razvojne banke Dražena Vrhovca.

M.M. je lišen slobode sinoć neposredno nakon što je preuzeo novac koji je zahtijevao od oštećenog da bi prestalo sa daljim iznošenjem informacija koje škode njegovoj časti i ugledu, istaknuto je u saopštenju MUP-a RS. U toku su pretresi vozila i prostorija koje koristi osumnjičeni.

Ovu operativnu akciju pod nazivom “Provajder” sproveli su pripadnici Uprave MUP-a Srpske za organizovani i teški kriminalitet, postupajući prema naredbi Okružnog suda u Prijedoru. Sve dalje aktivnosti preduzimaju se pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva u Prijedoru.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija