(FOTO) Pogledajte kako izgleda skupocjeni Porsche s kojom je Spahović udario mladića

(FOTO) Pogledajte kako izgleda skupocjeni Porsche s kojom je Spahović udario mladića


Automobil Porše kojim je Benjamin Spahović u petak udario sedamnaestogodišnjaka, nalazi se na depou Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Kako su jučer objavili Danis Tanović i njegova supruga Maelys de Rudder Tanović, u nesreći je povrijeđen njihov sin sedamnaestogodišnji Orhan Tanović.

Fotografije automobila pokazuju kojom silinom je tinejdžer udaren piše Avaz.

POGLEDAJ GALERIJU

Podsjetimo, kako je portal “Avaza” objavio, Općinski sud Sarajevo prihvatio je prijedlog Tužilaštva KS i odredio jednomjesečni pritvor Benjaminu Spahoviću.

Nakon teške saobraćajne nesreće koja se dogodila u petak uvečer u Sarajevu, kada je Benjamin Spahović vozilom Porsche udario tinejdžera i nanio mu teške i po život opasne povrede, špekuliralo se da je riječ o maloljetnom sinu našeg proslavljenog reditelja, oskarovca Danisa Tanovića.

Međutim, ta vijest nije potvrđena ni iz policije, odakle nisu objavili čak ni inicijale povijeđenog dječaka.

Nakon dva dana, na Instagramu se oglasio Danis Tanović i potvrdio da se radi o njegovom sinu.

– Hvala vam svima koji ste uz nas u ovom teškom trenutku. Hvala policajcu koji se zadesio na mjestu nesreće i odmah zatražio pomoć, hvala Hitnoj Pomoći na brzoj intervenciji, hvala osoblju Cum-a i svim doktorima koji su pomogli da Orhan preživi prve kritične trenutke. Nadamo se da će Orhan biti dobro i da će nam se uskoro vratiti. Čuvajte, volite i pazite svoje bližnje – napisao je Danis Tanović.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija