Najbolji bh. sankaš pokupio simpatije: Nakon nastupa na Olimpijskim igrama zaludio Kineskinje

Najbolji bh. sankaš pokupio simpatije: Nakon nastupa na Olimpijskim igrama zaludio Kineskinje


Mirza Nikolajev, naš najbolji sankaš, sa Olimpijskih igara se vratio prije nepunih sedam dana.

Za Otvoreni studio podijelio je utiske, ali i našu Harunu Bandić odveo na svoje omiljeno mjesto, trebevićku bob stazu.

Kako je kazao, pun je utisaka iz Pekinga i olimpijskog sela, i sve mu je bilo uzbudljivo za gledati i doživjeti, međutim, poseban osjećaj za njega je bio kada je zajedno sa Elvedinom Muzaferijom nosio zastavu BiH.

Mislim da je to bio nevjerovatan trenutak. Nisam očekivao neki podsvjesni pritisak.Zaboravio sam da me ljudi gledaju i to ne samo BiH, nego i druge zemlje. To mi je jedan od najupečatljivijih trenutaka – kaže on.

Prokomentarisao je i situaciju kada je namignuo, a time izazvao famu na društvenim mrežama. Kroz šalu kaže da je djevojkama očigledno bio presladak.

Sasvim slučajno sam namignuo. Dolazim kasnije u olimpijsko selo, dočekaju me kineskinje koje hoće da se slikaju. Mislio sam da je to za njih atrakcija jer smo sportisti. Nazvao sam tatu i kažem da sam se uslikao sa njima, da sam dijelio autograme. Pogledao sam koliko imam pratilaca na Instagramu. Ulazim i vidim 5.000. Mislio sam da je neka greška. Nisam očekivao da od jednog miga nastane tako nešto – priča on.

Kazao je da su svi njegovi prijatelji, porodica, komšije su presretni. Napravili su doček i mnogo se tome obradovao.

Svi koji me podržavaju su veoma zadovoljni i presretni jer sam izašao na tako veliku scenu, mada ni ja svega toga nisam svjestan. Zadovoljstvo mi je i njih predstavljati pored BiH i ovog divnog grada – kaže Mirza za Hayat.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija