Preminuo poznati Sarajlija, Zijad Redžić Zizi

Preminuo poznati Sarajlija, Zijad Redžić Zizi


Zijad Redžić poznatiji kao Zizi, bio je sarajevska  živuća legenda i sigurno jedan od najduhovitijih i osebujnih njegovih građana.

O njemu je svojevremno snimljen film u režiji Nedžada Begovića, ali on donekle tek uspijeva prikazati svu živopisnost Zizijevu. Snooker je sport koji doživljava najveću ekspanziju u svijetu, a zahvaljujući Zijadu Redžiću, ta ekspanzija osjetna je i u BiH. Zizi je bio prvi certificirani trener snooker-a u BiH.

Prijatelji i poznanici opraštaju se od Zizija na društvenim mrežama.

“Koliko god on bio Ronnie O'Sullivan, nikad ga prava raja neće voljeti k'o tebe. 💔 Neka ti je laka zemlja bosanska.”

“Napustila nas je Legenda naša, ali znaj da živiš u nama vječno!”

“Počivaj u miru majstore 💔”

“Brate naš Dobri…. Da ti dragi Allah dobroj duši lijepi Džennet podari. Veliki gubitak za sve nas, dobri nas Zijad Redzic Zizi 😞”

“Lafčino moja :(… Ne vjerujem da ću ikad upoznati nekog pozitivnog kao što si ti bio, nikad neću zaboraviti tvoje riječi:” kakav si ti konj, samo malo da se uozbiljis bio bi svjetski prvak”. Bio si pravi drug, pravi muž, a zasigurno i pravi otac. Neka ti je laka crna zemlja a porodici sabur 😢😢😢😢😢 ”

Ovaj trener snookera i sarajevski ugostitelj koji je u gostovanju na Helem Nejse Radio Šouu opisao je svoje nimalo lijepo iskustvo sa koronavirusom.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija