(FOTO) Smrskani automobili: Dvije mlade osobe iz Tomislavgrada smrtno stradale

(FOTO) Smrskani automobili: Dvije mlade osobe iz Tomislavgrada smrtno stradale


Dana, 12.03.2022. godine u 03,00 sati dogodila se prometna nezgoda na lokalnom putu Tomislavgrad – Sarajlije u mjestu Sarajlije u kojoj su sudjelovali I.M. rođen 1999. godine u Tomislavgradu, upravljajući motornim vozilom marke “Mercedes” reg. oznaka M02 E 119.

Isti je tom prilikom zadobio lakše tjelesne ozljede i motorno vozilo marke “Golf” reg. oznaka E17 K 965 u kojem su se nalazili M.T. rođen 1992. godine u Tomislavgradu, J.S. rođena 2002. godine u Tomislavgradu, koji su od zadobivenih ozljeda na mjestu prometne nezgode smrtno stradali i A.D. rođena 2002. godine u Tomislavgradu koja je zadobila teže tjelesne ozljede, te je nakon ukazane liječničke pomoći u DZ Tomislavgrad prevezena u Županijsku bolnicu u Livnu a potom u SKC Mostar, na daljnje liječenje.

Očevid na mjestu događaja obavili su djelatnici PU Tomislavgrad, MUP-a HBŽ i dežurni Županijski tužitelj nakon čega su tijela smrtno stradalih osoba prevezena su u mrtvačnicu, gdje će se obaviti obdukcija, na vozilima je pričinjena veća

POGLEDAJ GALERIJU

materijalna šteta, priopćeno je iz MUP HBŽ.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija