(VIDEO) Policijska snimka akcije: Uhitili muškarce koji su raznijeli bankomat: ‘Policija! Svi na pod’

(VIDEO) Policijska snimka akcije: Uhitili muškarce koji su raznijeli bankomat: ‘Policija! Svi na pod’


Policija sumnjiči trojicu muškaraca (23,46 i 53 godine) da su u četvrtak oko 6 sati izazvali eksploziju bankomata u Malinskoj te oštetivši bankomat otuđili novac i pobjegli s mjesta događaja

Dva vozila, dijelovi bankomata, alat za pljačkanje bankomata te 799.600 kuna pronašla je policija u jučerašnjoj pretrazi na Krku. Policija sumnjiči trojicu muškaraca (23,46 i 53 godine) da su u četvrtak oko 6 sati izazvali eksploziju bankomata u Malinskoj te oštetivši bankomat otuđili novac i pobjegli s mjesta događaja.

PU primorsko goranska danas je na konferenciji za medije otkrila rezultate kriminalističkog istraživanja. Objavili su i video zapis u kojem su trojicu počinitelja u obiteljskoj kući na području otoka Krka uhitili policijski službenici Jedinice specijalne i interventne policije.

Među predmetima koje su pronašli u kući bili su plinske boce s priključenim ventilima i plastičnim crijevom, pajser, bušilice i drugi alat, baterije i prekidači, mobiteli, registracijske pločice i drugi.

46-godišnjaka i 53-godišnjaka policija sumnjiči da su ove godine provalili u bankomate na području Hreljina (22. veljače) i na području Turnića u Rijeci (13. lipnja). Tada su počinitelji otuđili sveukupno oko 1.386.000 kuna (od kojih je jučer otuđenih 799.600 kuna i pronađeno), dok se štete na bankomatima te drugim objektima (trgovina, noćni klub) cijene na više od 10.000 kuna.

Pored toga, 46-godišnjak je kazneno prijavljen i za krivotvorenje isprava, odnosno osnovano se sumnja da je na osobno vozilo korišteno u počinjenju kaznenog djela na području Malinske, postavio nepripadajuće njemačke registracijske pločice, koje su u ožujku ove godine otuđene u Rijeci s drugog osobnog vozila.

Sva trojica osumnjičenika predana su pritvorskom nadzorniku, kriminalističko istraživanje se nastavlja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija