(VIDEO) Uskoro izlazi film o RS-u: Borba za slobodu!

(VIDEO) Uskoro izlazi film o RS-u: Borba za slobodu!


Uskoro će svjetlo dana ugledati dokumentarni film o Republici Srpskoj, piše Crna-Hronika

Republika Srpska: Borba za slobodu” biće dugometražni dokumentarni film sa ciljem da ovu divnu zemlju i hrabre ljude, koji se bore za slobodu vijekovima, predstavi domaćoj i međunarodnoj publici. Od istorijske pozadine te borbe do svakodnevne borba za slobodu, film će predstaviti srpski narod zapadno od Drine, njegov mentalitet, gostoprimstvo, hranu i muziku, kao i savremenu misao i djelovanje mladih u Srpskoj, uspjehe umjetnika i jedinstvenosti različitih krajeva Srpske, predstavljene kroz zanimljive priče.

Prirodna želja naroda Srpske da bude slobodan je elementarna potreba za depolitizacijom i opstankom.” – izjavio je direktor filma Boris Malagurski

“Srbin znači biti slobodan a to je ono što smeta drugima” – izjavio je Emir Kusturica jedan od sagovornika u dokumentarnom filmu “Borba za slobodu

Ekipa koja je radila film su: Boris Malagurski, Stefan Popović, Damjan Gunjak, Anja Grubačić, Miloš Ninković, Mladen Janković, Aleksandar Savić.

Ukoliko želite donirati novac za ovaj dokumentarnu film možete to uraditi ovdje. Javnu listu “heroja” koji su donirali novac filmu predvori Damjan Gunjak iz Amerike sa donacijom od $40,000.00.

 


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija