Golubović poručio Hatiću: Meni si govorio da sam kriminalac na baterije a ti zbog kukavičluka ne smiješ da izađeš na mejdan

Golubović poručio Hatiću: Meni si govorio da sam kriminalac na baterije a ti zbog kukavičluka ne smiješ da izađeš na mejdan


Tik tok sukob“ Kristijana Golubovića i Mirze Hatića ponovo se rasplamsao. Nakon što su prije nekoliko mjeseci jedan drugom slali zapaljive poruke, ovog puta su odlučili da njihov okršaj bude na TikTok-u.

Znači neće biti sportskog meča, borbe u ringu ili kavezu nego će biti TikTok meč.

Kako saznaje portal Crna-Hronika meč je otkazan iz više razloga.

Otkazan mafijaški meč na TikToku: Hatić otkazao, Golubović banovan

@crnahronikaofficial Golubović objasnio zašto je meč otkazan. Evo šta je poručio Mirzi Hatiću #crnahronika #mirzahatic #golubovic ♬ original sound – crnahronikaofficial

Mirza Hatiću prije mnogo mjeseci prije zatvora ili u zatvoru gdje si dobivao odmore više nego ja što sam dobio na kantinu u zatvoru. Izašao si i govorio da sam ja pi*ka, da sam bivši kriminalac i da sam kriminalac na baterije.

a kada bi uzeli tvoje nedjelo za koje si odgovarao u zatvoru naspram mog predškolskog kriminala ja mislim da je razlika između dona svih donova i ono što pere prozore na semaforu.

Ušao si u zatvor, pa si snimao pedere pa si se pravdao tome, pa si onda došao na moje sviralo. Da ćeš mene da biješ da sam ja pi*ka i slično.

Ovim ljudima koji se već mjesec dana pripremaju za ovaj meč a ti zbog pi*kurluka i kukavičluka ne smiješ da izađeš na mejdan. Zakopaj se Mirza jer ako čujem još jednu jedinu riječ da si me spomenuo, a večeras ne izađeš u live i ne odigraš meč sa mnom, zapamti naći ću te i israt ću ti se na glavu. To ću da snimim po cijenu moje robije i bit ćeš glavna klozetska šolja Balkana na svim ruralnim područjima. Zapamti moje riječi. Ja sam tvrdio uvijek da sam nepobediv a to kažem i sada. Ti si mala maca ja sam lav.

Ako hoćeš dođi da te pojedem i rastrgam kako treba, šmekerski da ti pokažem koliko si mali. jer ćeš ti uvijek biti mali za mene.

Small boy from Sarajevo. – poručio je za kraj Kristijan Golobuć.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija