Oglasio se Sejdin Kapo za CH: Niko nije povrijeđen. Niko nije ugrožen. Nije mi jasno zašto se diže ovolika panika i blati se moje ime”

Oglasio se Sejdin Kapo za CH: Niko nije povrijeđen. Niko nije ugrožen. Nije mi jasno zašto se diže ovolika panika i blati se moje ime”


Tekst povodom nesavjesnog vozača Sejdina Kape iz Sarajeva koji svakodnevno krši saobraćajne zakone u Kantonu Sarajevo, te video klipovi koji to dokazuju podigli su lavinu komentara na društevim mrežama, te se postavlja samo jedno pitanje. Zašto MUP KS ne reaguje? 

Na cijeli slučaj, oglasio se i Sejdin Kapo, vlasnik vozila marke VW koji je uočen na oba video klipa koja se šire društvenim mrežama. Šta se to zaista dogodilo u razmaku od dva dana, ispričao nam je sam Sejdin.

https://www.tiktok.com/@crnahronikaofficial/video/7130227483743390982?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7104666660095919622

“Pozdrav. Ja sam Sejdin Kapo osoba čije se ime ovih dana blati po večini portala, ovim putem želim da izjavim da ja nisam vozio navedeno vozilo već sam vozilo izrentao pošto sam vlasnik rentacar-a, vozilo sam izrentao arapskom državljaninu. Govorim za prvi slučaj. Momak je pogriješio i otišao je u pogrešnom pravcu. – objašnjava prvi slučaj Sejdin Kapo za portal Crna-Hronika.

https://www.tiktok.com/@crnahronikaofficial/video/7129423056484715782?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7104666660095919622

U drugom slučaju vozilo mu se pokvarilo, gdje je momak mene pozvao da mu pomognem. Ja sam došao sa majstorom gdje smo vozilo pregurali na trotoar gdje ne bi smetali na glavnoj saobraćajnici. Kad smo vozilo popravili ja sam preuzeo vožnju da izađemo sa trotoara i u jednom slučaju nailazimo na momka sa djevojkom gdje nam momak psuje majku. Ja revoltiran izađem da momka upozorim da ne psuje, da nema potrebe jer u nikakvom slučaju momak nije ugrožen i nije u redu da nam psuje. Djevojka od tog momka je uzela telefon i počela da nas snima, gdje sam ja, kako se vidi na snimku, rukom odgurnuo felefon jer nema nikoga da snima i to je to. Niko nije povrijeđen u ovom slučaju, niko nije ugrožen. Nije mi jasno zašto se diže ovolika panika i blati se moje ime” – izjavio je Sejdin Kapo za portal Crna-Hronika.

https://www.tiktok.com/@crnahronikaofficial/video/7129785799054249221?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7104666660095919622

Potresna ispovijest taksiste iz Sarajeva: Kapo ima štelu u MUP-u. Pretukao me je a onda ga je moj otac upucao

Sejdin Kapo poznat je javnosti i po dobrom.

Naime, on je u januaru ove godine u opisao kako je zaustavio državljanina Francuske za kojeg je kasnije utvrđeno da je ukrao automobil na području Sarajeva.

Državljanin Francuske iskoristio je nepažnju Sarajke koje je ostavila auto upaljeno kako bi se zagrijalo, a ona se zatim vratila u kuću.

Oglasili se iz Sarajevo taxi: “Riječ o “divljem taksisti” koji blati ugled ovog grada ali i ostalih časnih i poštenih taksista

Pronašao novčanik pun novca

Nešto ranije, tačnije u novembru 2021., Kapo je je bio sudionik još jedne scene koja je privukla pažnju javnosti. Tada je kako je to prenio avaz, vratio novčanik pun para.

Radilo se o 710 KM, 140 eura, 100 dolara i 2.500 švedskih kruna.

“Došao sam na autobusku da ispratim rođaka koji je krenuo za Sandžak. Unutra sam pronašao novčanik. Unutra je bila lična karta, karta za gradski prijevoz i novac. Obavijestio sam policiju, te ih pozvao da preuzmu novčanik”, izjavio je tada Kapo za Avaz

Haram mi ne treba

“Drago mi je da sam pronašao novčanik. Žena je možda krenula kod doktora, ko zna. Mogao je neko drugi to pronaći. Ja živim od poštenog rada, haram mi ne treba”, zaključio je Kapo


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija