Crna subota u BiH: Poginulo čak 4 vozača, od kojih su dva brata

Crna subota u BiH: Poginulo čak 4 vozača, od kojih su dva brata


Ne prođe skoro ni jedan vikend a da u BiH ne zabilježimo saobraćajnu nesreću u kojoj ima nažalost poginulih lica. I ovog vikenda je tako. Najčešći uzrok je vožnja u alkoholisanom stanju. Strožijim kaznama pokušava se smanjiti broj nesreća, no zbog nesprovođenja, one često ostaju mrtvo slovo na papiru.

20.8.2022. godine ostat će zapamćen kao crni dan u kojem su preminule čak 4 osobe. Sve nesreće desile su se na cestama Republike Srpske.

Dan je otvoren tragedijom kod Doboja u kojoj su preminula dva brata, Igor i Nemanja Šumatić. Jedan imao 26 a drugi 28 godina.

Detalji nesreće kod Doboja: Poginuli braća Igor (26) i Nemanja (28), 6 osoba povrijeđeno

Autom je u trenutku nesreće upravljao Igor Šumatić, dok se na mjestu suvozača nalazio njegov rođeni brat

Stravična nesreća koja se iza ponoći dogodila u Majevcu zavila je Doboj u crno, a nastradala su braća. U Ford Fiesti bila su braća Igor (26) i Nemanja (28) Šumatić.

Autom je u trenutku nesreće upravljao Igor Šumatić, dok se na mjestu suvozača nalazio njegov rođeni brat.

U nesreći je teže i lakše povrijeđeno još šest osoba koje su se nalazile u Audiju i Passatu i njima je pomoć ukazana u dobojskoj bolnici.

Poslije toga, tragedija se dogobila u Šipovu.

Vozač G.S. iz Šipova je poginuo, dok je četvoro ljudi povrijeđeno u sudaru dva automobila u mjestu Vagan, kod Šipova, saopšteno je iz Policijske uprave Mrkonjić Grad.

U ovoj saobraćajnoj nesreći tjelesne povrede zadobili su vozači G.S. i V.P. i saputnici S.I., M.K. i D.M., koji su prevezeni u Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske, gdje je vozač G.S. od zadobijenih povreda preminuo, naveli su iz policije

“Na regionalnom putu Šipovo – Kupres, u mjestu Vagan, opština Šipovo, 19.8.2022. godine, oko 20.30, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali putnički automobil audi kojim je upravljalo lice G.S. sa kojim se u automobilu nalazio suvozač S.I. oba iz Šipova i putnički automobil mercedes kojim je upravljalo lice V.P. iz Kupresa u RS sa kojim su se u automobilu nalazili saputnici M.K. iz Čelinca, D.M. i D.Z. iz Kupresa u RS”, naveli su iz policije.

Još jedna tragedija u BiH: Jedna osoba poginula, četvoro povrijeđeno u udesu kod Šipova

Nakon toga preminuo je još jedan 28-godišnjak u Trebinju.

U mjestu Aleksina Međa, na području Trebinja danas se dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba poginula.

U nesreći su učestvovali vozila “renault megan” i “nissan”, a policiji je prijavljena oko 14,40 sati.

– U nezgodi je poginuo vozač inicijala Đ.P. (28). Uviđaj su uradili policijski sluzbenici Policijske stanice za sigurnost saobraćaja Trebinje – saopćeno je iz Policijske uprave Trebinje.

Dokle će mladi ginuti za volanom u BiH?


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija