Povrijeđena djevojčica (4) iz zapaljenog auta hitno helikopterom prebačena za Beograd

Povrijeđena djevojčica (4) iz zapaljenog auta hitno helikopterom prebačena za Beograd


Pripadnici Helikopterskog servisa Republike Srpske transportovali su danas iz Banja Luke u Beograd na dalje liječenje djevojčicu koja je teško povrijeđena u saobraćajnoj nesreći kod Prnjavora.

Djevojčica je upućena u Institut za majku i dijete u Beogradu, saopšteno je iz Helikopterskog servisa.

– Pripadnici Helikopterskog servisa su nakon uspješno izvršene operacije gašenja požara na planini Leotar, hitno upućeni za Banja Luku radi transporta u Beograd četvorogodišnje djevojčice D.Đ. koja je jučer nastradala u saobraćajnoj nesreći i zadobila opekotine drugog stepena koje su zahvatile 70 posto tijela, te prelom lijeve potkoljenice uz elektrolitni dizbalans, navodi se u saopštenju.

Pogledajte kako je došlo do nesreće kod Prnjavora u kojoj su izgorjele majke i kćerka

U saopštenju se dodaje da je današnji vazdušni medicinski transport 46. uspješno izvedeni transport u ovoj godini koji su pripadnici Helikopterskog servisa izvršili zajedno sa ljekarima i medicinskim tehničarima Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske.

Dva lica su poginula, a tri povrijeđena jučer u saobraćajnoj nesreći u mjestu Naseobina Lišnja u opštini Prnjavor.

U saobraćajnoj nesreći učestovali su automobil Golf 4 kojim je upravljao Mladen Ristić (23) iz Prnjavora, i Renault 19, koji je vozio Zlatko Dević (46) iz ove opštine. U Renaultu su smrtno stradale majka i starija djevojčica, dok su otac i 4- godišnja djevojčica zadobili opekotine nakon što se njihov automobil zapalio.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija