(VIDEO) Ogorčeni Sarajlija: “Zvao sam Hitnu da dođu po mene, kažu nemaju vozila a 15 komada parkiranih”

(VIDEO) Ogorčeni Sarajlija: “Zvao sam Hitnu da dođu po mene, kažu nemaju vozila a 15 komada parkiranih”


Redakciji portala Crna-Hronika javio se Jasmin Suljić iz Sarajeva koji je doživio neugodnost od pripadnika Hitne pomoći u Sarajevu.

Kako tvrdi Jasmin, imao je hitan slučaj u kojem je ostao bez daha i dobio gušenje. Kontaktirali su službenike Hitne pomoći, koji nisu htjeli doći po njega.

Ja Jasmin Suljić dvadesetjednogodišnjak već 2 dana se borim da vozilo Hitne pomoći dođe po mene. Naravno svaki put sam odbijen iz istog razloga. “Nemaju slobodnih vozila” – priča Jasmin za portal Crna-Hronika.

Došao sam taksijem i vidii sva vozila ipred parkirana. Zato sam morao snimiti ovaj video.

https://www.tiktok.com/@crnahronikaofficial/video/7136985260281105670?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7104666660095919622

Kroz svoju životnu priču, Jasmin govorio da je još jednom imao problem sa članovima Hitne pomoći gdje je njegovoj majci doktorica dala pogrešan lijek. Odbio ih je tada tužiti, tvrdi on.

“Moja majka koja je klinički šok doživila, te pala u komu a prouzrokovao ga je greškom asistentica doktora koja je bila na praksi. Dala joj je pencilin gdje je jedva je ostala živa. Nisam ih tužio iako su mi savjetovali da to uradim. Sjećam se dobro te noći jer mi je rođendan bio. Pa zar da na rođendan majku izgubim? Samo nju imam…

“Nedo nam Bog da zavisimo od njih..” završava svoju priču Jasmin Suljić za portala Crna-Hronika.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija