Samir, Neda, Vesna i Milica vodili lanac prostitucije: Po hotelima pružali usluge i naplaćivali po 200 eura za sat

Samir, Neda, Vesna i Milica vodili lanac prostitucije: Po hotelima pružali usluge i naplaćivali po 200 eura za sat


Kriminalna grupa koja se sumnjiči da je od novembra prošle godine do polovine jula ove u Beogradu vrbovala djevojke i organizovala lanac prostitucije lišena je slobode jučer u velikoj akciji srpske policije pod nazivom “KOO SITI”.

Lisice su stavljene Nedi B. (34), Samiru B. (44), Milici M. (26) i Vesni V. (62), dok se za osumnjičenom Milicom O. (49) još uvijek traga.

“Oni se sumnjiče da su od novembra prošle godine do jula ove organizovali prostituciju putem pojedinih sajtova za oglašavanje, podsticali, navodili i učestvovali u posredovanju u vršenju prostitucije više osoba ženskog pola na teritoriji Beograda – saopštio je jučer MUP.

Kako se navodi, sumnja se da su organizovali predaju više žena korisnicima seksualnih usluga, a novac stečen na taj način dijelili su između sebe u skladu sa zadacima koje su obavljali i sa tim novcem su pokrivali troškove koje su imali tokom obavljanja ovog “posla”.

Sajt preko kog su osumnjičeni oglašavali prostitutke koje su za njih radile izgleda kao online katalog.

“Na nekoliko desetina stranica nalaze se fotografije golišavih djevojaka, a u opisu fotografija nalaze se specifičnosti svake od djevojaka, visina, težina, obim grudi i zadnjice, boja kose i očiju, kao i cijena i broj telefona – objašnjava izvor Kurira.

Od naznačene cijene koju je klijent plaćao, kako navodi izvor, dio je išao prostitutkama, a dio kriminalnoj grupi.

“Prilikom pretresa kod osumnjičenih su pronađeni mobilni telefoni i SIM kartice korištene pri izvršenju krivičnog djela, kao i uplatnice sa izvršenim transakcijama – dodaje se u saopćenju policije.

Lanac prostitucije, kako otkriva izvor Kurira iz istrage, organizovan je preko jednog sajta za odrasle, na kojem su nudili djevojke koje su prethodno vrbovali da rade za ovu grupu.

“Zainteresovanim klijentima ugovarali su sastanke u nekoliko hotela u Beogradu. Njih četvero su pregovarali vrstu i trajanje seksualne usluge, a za sat sa jednom djevojkom naplaćivali 200 eura – otkriva izvor Kurira iz istrage.

On navodi da su lišeni slobode vodili računa o tome da postave oglas na sajtu za promovisanje pružanja seksualnih usluga, da ažuriraju oglase sa fotografijama i javljaju se na oglašene brojeve telefona, na koje su se oni i javljali.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija