Srpski kaskader bludničio nad 10 djevojaka: Volio je da jaše

Srpski kaskader bludničio nad 10 djevojaka: Volio je da jaše


Miloš Đukić (68) vlasnik konjičkog kluba u Lipovačkoj šumi u Srbiji koji je uhapšen nakon što ga je deset devojaka, među kojima su maloljetnice, prijavilo za silovanje, pokušaj silovanja i obljubu u medijima je godinama unazad predstavljan kao uspješni kasakader.

On je osumnjičen da je u dužem vremenskom periodu silovao i obljubio, kako piše Telegraf.rs, najmanje 10 djevojaka među kojima ima i maloljetnih. Neki slučajevi su čak i zastarjeli.

– Privedeni je koristio povjerenje roditelja koji su mu dovodili djecu i ostavljali na časovima jahanja. Kada su roditelji čuli kako ih je seksualno zlostavljao odlučili su da ga prijave policiji i tužilaštvu u koje imaju povjerenje – kaže sagovornik Telegrafa blizak istrazi.

U medijima je predstavljan kao legenda jugoslovenskog filma kada je riječ o kaskaderstvu.

– Krajem devedesetih godina prošlog vijeka, M. donosi odluku da otvori svoj konjički klub u Lipovačkoj šumi, i to iz nekoliko razloga: da kao trener poduči zaljubljenike u konje i jahanje, naročito one najmlađe, da razvije ljudsku svijest o životu u skladu sa prirodom, i da okuplja filmske radnike u druženju i kreiranju novih projekata za film i televiziju. Konji iz njegovog kluba imali su značajne uloge u raznim žanrovima, a u najvećem broju pojavili su se u seriji “Nemanjići” – pisali su mediji o njemu.

Također je navedeno i da je M. jedva preživio teške povrede zadobijene u jednoj stranoj filmskoj produkciji u automobilu.

Krivičnom prijavom na teret mu se stavljaju silovanja, pokušaji silovanja i nedozvoljene polne radnje.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija