Osnivač karate kluba se prijavio na izbore: Kandidat sam SDA i želim ostaviti neizbrisiv trag

Osnivač karate kluba se prijavio na izbore: Kandidat sam SDA i želim ostaviti neizbrisiv trag


Denis Muhović, penzionisani karate takmičar i trenutni član Predsjedništva Karate saveza BiH se kandidovao na izbore ispred Stranke demokratske akcije. On je kandidat SDA pod rednim brojem 12 za Skupštinu Kantona Sarajevo.

Na Facebook profilu plaća oglas na kojem poziva građane da glasaju za njega jer je bio uspješao karatista i osnivač karate škole. Također, kaže da svom politički doprinos daje kroz funkciju člana Kantonalnog odbora SDA Sarajevo, te da želi ostaviti neizbrisiv trag u politici.

U oglasu je također napisao da će se zalagati da djeca odrastaju u zdravom okruženju, sa zdravim navikama, te pozvao djecu da se ugladaju na njega kako biti pošten, zdrav i poštivana ličnost.

“Kao nekadašnji šampion Evrope u karateu, a današnji magistar nauka iz oblasti sporta, posvetio sam svoj život sportu i kulturi i želim da svojim radom ostavim neizbrisiv trag budućim generacijama koje dolaze, a današnjim generacijama ukažem na primjere lijepog življenja.

Tokom obnašanja funkcije pomoćnika načelnika za obrazovanje, sport, kulturu i informisanje općine Ilidža, afirmirao sam ovaj sektor na području Općine brojnim manifestacijama i aktivnostima, a kao vjećnik Općinskog vijeća Ildža bio sam podnositelj mnogobrojnih inicijativa za unapređenje sportskog i kulturnog ozračja Općine. Danas rukovodim Karate savezom Bosne i Hercegovine funkcijom člana Predsjedništva, te svoj politički doprinos dajem kroz funkciju člana Kantonalnog odbora SDA Sarajevo”, napisao je Muhović.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija