Hadžikadića pitali da bira između Bakira i Denisa: ”Izetbegović definitivno ne, taj čovjek se ne treba baviti politikom” (VIDEO)

Hadžikadića pitali da bira između Bakira i Denisa: ”Izetbegović definitivno ne, taj čovjek se ne treba baviti politikom” (VIDEO)


Kandidat za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Denis Bećirović napustio je studio N1 na samom početku emisije “Pressing”.

U emisiji je trebao gostovati sa protukandidatom Mirsadom Hadžikadićem, dok je Bakir Izetbegović odbio učestvovati. Hadžikadić je na Bećirovićev odlazak reagovao smijehom, piše portal Crna-hronika.info.

Ostatak intervjua sa Hadžikadićem obilovao je izjavama kako Hadžikadić za sebe tvdi da nije trojanski konj na izborima i da ne gaji dobre odnose sa SDA.

Na pitanje koga bi radije vidio u predsjedništvu BiH kao bošnjačkog člana, Izetbegovića i Bećirovića, Hadžikadić je odgovorio:

,,Ne bih volio da je to Bakir Izetbegović. Mislim da taj čovjek nikada nije trebao biti u politici. Čovjek izjavljuje da će sada iskorijeniti korupciju, da će plate biti 1500 KM, pa gdje si do sada bio dečko?”, izjavio je Hadžikadić.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija