Mladi Goran se prije tri dana oglasio na Facebooku, tražio je pomoć za svoje pse

Mladi Goran se prije tri dana oglasio na Facebooku, tražio je pomoć za svoje pse


Javnost u BiH šokirana je viješću da je jedan mladi život ugašen, samo zato što nije mogao izdržati pritisak komšija koje su ga stalno prijavljivali zato što pomaže psima.

Prije 15 dana je bio pun života, planova za budućnost, prije tri dana se zadnji put oglasio na Facebooku, a preksinoć u Prnjavoru je pronađeno tijelo mladića Gorana Karanovića.

Psihologinja koja je razgovarala sa dječakom: Prije 15 dana bio je pun života, a danas čitamo ovu vijest

Mladi Goran je oduzeo sebi život jer nije mogao da izdrži pritisak onih koji su ga neprekidno prijavljivali.

“Slali mu policiju na vrata zbog 40ak pasa koje je volio svim svojim srcem. Koje je danonoćno pazio. Koje je bolesne, polomljene dovodio svojoj kući i ulagao sve napore da im obezbjedi liječenje i dobar život. Svaki dan su mu prijetili da će ih oduzeti. Danas su oni kojima smetaju životinje pobijedili. Ugasili su život mlađi od dvije decenije. Oni stari, nervozni, potplaćeni, oni bijesni na sebe i sve oko sebe kojima smeta kad psi zalaju oni su potpisivali peticiju da ga unište. Smetao je njima i ovaj mladi život. Gorane čuvaj nam Rexsa. Čuvaj sve šapice koje su ikada otišle od tebe prerano. Jedina utjeha je što će od danas imati pravog anđela da ih dočeka kada odu od nas”, napisano je u objavi banjalučkog udruženja za zaštitu životinja WagWag.

Mladić iz Prnjavora oduzeo sebi život jer su ga zlobnici prijavljivali zato što pomaže psima

Mladi Goran je prije samo tri dana na svom Facebooku tražio pomoć za svoje pse. Država nije pomogla ni njemu, a kamo li njegovim psima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija