Oglasio se MUP: Poginuli su joj otac, brat i majka, a beba (3) prevezena s teškim povredama u bolnici

Oglasio se MUP: Poginuli su joj otac, brat i majka, a beba (3) prevezena s teškim povredama u bolnici


Ministarstvo unutarnjih poslova HNŽ-a oglasilo se o stravičnoj nesreći koja je zavila Mostar i cijelu Hercegovinu u crno.

“Dana 24. 9. 2022. oko 20 sati na magistralnom putu M-17 , lokalitet Zaton-Buna – Žitomislići , dogodila se prometna nezgoda u kojoj su sudjelovali L.Š.(2000.) sa vozilom „BMW“, B.K.(1987.) sa vozilom „Renault Scenic“, M.P.(1976.) sa vozilom „BMW X5“ i M.D.(1991.) sa vozilom „Mercedes“. Tom prilikom smrtno su stradali vozač iz vozila „Renault Scenic“ B.K., njegovi putnici M.K.(1988) i maloljetni R.K.(2013) dok je G.K.(2019.) zadobila teške tjelesne povrede.

Također, smrtno je stradao vozač iz vozila „BMW X5“ M.P. , dok su teške tjelesne povrede zadobili putnici iz vozila „BMW“ L.M.(1987), R.V.(1977) i K.J.(1998).
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon završenog uviđaja, tijela nastradalih su prebačena u mrtvačnicu Bijeli Brijeg a promet je bio u potpunosti obustavljen do dva sata. O svemu je upoznat tužilac te će biti preduzete sve potrebne mjere i radnje na rasvjetljavanju svih okolnosti koje su dovele do ove teške saobraćajne nezogde.

POGLEDAJ GALERIJU

Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija