‘Amerikanci su od Orbana tražili da napadne Srbiju sa sjevera, on je to odbio i zbog bio pod velikim pritiskom’

‘Amerikanci su od Orbana tražili da napadne Srbiju sa sjevera, on je to odbio i zbog bio pod velikim pritiskom’


Američki predsjednik Bill Clinton, kazao je Vučić, tražio je od njega kao i Britanci, da napadnu Republiku Srbiju sa sjevera, da oni protegnu snage do Vojvodine, što je Viktor Orban odbio i zbog bio pod velikim pritiskom

Srpski predsjednik Aleksandar Vučić rekao je danas u obraćanju javnosti da je američki predsjednik Bill Clinton tijekom agresije NATO-a 1999. zahtijevao da Mađarska kopneno napadne Srbiju sa sjevera.

“Mađarska je 1999. godine trebala kopnenim snagama napasti Srbiju, što mi je Viktor Orban potvrdio i dopustio mi da o tome obavijestim javnost”.

Bio pod velikim pritiskom

Američki predsjednik Bill Clinton, kazao je Vučić, tražio je od njega kao i Britanci, da napadnu Republiku Srbiju sa sjevera, da oni protegnu snage do Vojvodine, što je Viktor Orban odbio i zbog bio pod velikim pritiskom.

Rekao je da je Margaret Thatcher naknadno zamjerila Orbanu i da je “zbog njegovog odbijanja poginulo više britanskih vojnika”.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija