Radomir Radovanović je iz automatske puške likvidirao Radislava Nedića, a ranio Dražena Dujkovića

Radomir Radovanović je iz automatske puške likvidirao Radislava Nedića, a ranio Dražena Dujkovića


U opštini Petrovo danas je likvidiran Radislav Nedić, a Dražen Dujković je ranjen kada je na njih pucao komšija Radomir Radovanović iz automatske puške, koji je zatim oduzeo sebi život, saznaju nezvanično “Nezavisne“.

Neriješeni imovinsko-pravni odnosi najvjerovatnije su uzrok današnje likvidacije i suicida u Kakmužu u opštini Petrovo, potvrdila je za “Nezavisne novine” Dragana Kerkez, portparol Policijske uprave Doboj.

Ona je navela da Dražen Dujković, koje je tom prilikom zadobilo prostrelne rane, nije životno ugroženo.

Podsjetimo, policiji je danas oko 11.30 sati prijavljeno da se u mjestu Kakmuž u opštini Petrovo desila likvidacija, ranjavanje, te suicid.

Iz Policijske uprave Doboj su saopštili da su odmah po prijavi postupili policijski službenici koji su potvrdili navode prijave, te utvrdili da je likvidirano lice inicijala N.R., a ranjeno lice inicijala D.D., oba sa područja opštine Petrovo.

– Utvrđeno je da je izvršilac lice inicijala R.R. koje je nakon toga izvršilo suicid. Policijski službenici su pored tijela lica inicijala R.R. pronašli automatsku pušku. Uviđaj je u toku i o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj- ističe se u saopštenju.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija