Vučić: “Ni milimetar nismo bliži rešenju”

Vučić: “Ni milimetar nismo bliži rešenju”


Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas poslije podne u Leskovcu da ni milimetar nema približavaja u rješavanju problema oko preregistracije srpskih tablica na KiM.

Na pitanje da li se došlo do koraka bliže rješenju, odgovorio je “ni milimetar”.

“Ne možete izmisliti svaki put problem i onda insistirati na njemu, nametnete svoju volju, a da ne zna niko na osnovu čega. Bavili smo se ličnim kartama, rešili smo jedan problem. Sada svaki put mislite da tako može – e ne može”, poručio je Vučić.

Na pitanje da li se Nijemci vraćaju na Ahtisarijev plan, on je odgovorio da je to nešto što liči na Ahtisarija.

“Nešto je Ahtisari, nešto Ahtisari minus, a nešto i Ahtisari plus. Jesam li srećan i zadovoljan zbog toga – nisam”, odgovorio je Vučić.

Imena novih članova Vlade znaće se u nedjelju
Predsjednik Srbije izjavio je danas da će se većina imena novih ministara Vlade Srbije znati u nedjelju nakon sednice Glavnog odbora Srpske napredne stranke.

Vučić je u Leskovcu, odgovarajući na pitanja novinara, pojasnio da Predsjedništvo stranke prihvata prijedloge, a da po statutu Glavni odbor donosi odluku.

“Tako da oko 14.00, 15.00, 16.00 časova u nedelju, u najmanju ruku, znaće se imena SNS-ovih ministara ili onih koje SNS podržava. Možda se neće znati jedno ili dva imena koalicionih partnera za šta možda treba još 24 sata, ali ostalo će se znati u nedelju”, kazao je Vučić.

Na pitanje da li to znači da će koalicioni partneri dobiti jedno ili dva mjesta u Vladi, Vučić kaže da će dobiti mnogo više.

“Mi smo mnogo korektniji i darežljiviji”, dodao je Vučić.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija