SDA botovi se posvađali sa Zahiragićem i Kapidžićem: To su čakijaši i šminkeri

SDA botovi se posvađali sa Zahiragićem i Kapidžićem: To su čakijaši i šminkeri


Kantonalni zastupnik u Skupštini KS Faruk Kapidžić je na svom Facebook profilu napisao kraći tekst u kojem se ogradio od Jasmina Mulahusića i njegovog posta za suprugu Elmedina Konakovića. U komentarima mu se pridružio Haris Zahiragić, a onda je krenuo “rat”.

U komentarima su se javili dva glavna SDA bota – Jasmin Mulahusić i Samir Avdić.

Kapidžić je, između ostalog, napisao kako “od silne želje da nam pomognete, potopiste nas! Ili da kažem vojnim riječnikom: Ne treba nam „artiljerijska“ podrška iz daljine ako su koordinate pogrešne”, jasno govoreći da im ne trebaju botovi, a onda su se tu pronašli glavni i odgovorni.

Prvi se oglasio Avdić: “Godila mu je artiljerija dok je bitka trajala, a sada kada su uletili u fotelje pješadija se pušta niz vodu u trenutku kada svi proruski mediji udružili u artiljetijsku paljbu”.

POGLEDAJ GALERIJU

Haris Zahiragić mu je stao u zaštitu te je napisao “Faruk Kapidžić je intelektualac, koji svoj stav iznosi bez obzira ko će ga kako shvatiti. Niti jednom riječju nikoga nije uvrijedio ovim statusom, samo je iznio svoje mišljenje, koje je smatram dobronamjerno i racionalno.

Onda su SDA botovi prepoznali da je status pisan protiv Jasmina Mulahusića.

“Nije li malo licemjerno pisati ovakav status, očito se vidi da je pisano protiv Jasmina Mulahusića, dok je trajala kampanja nisu vam smetali njegovi statusi, sad kad vam više ne treba odbacujete i ograđujete se od njega. Možda ste u pravu, a možda i niste, ali u svakom slučaju nije vam bio potreban ovaj status sad poslije izbora, da je bilo u toku kampanje, dalo bi se polemisat, na šta je Mulahusić odgovorio “Ma ovo on piše u svoje lično ime, isfrustriran što je SDA svugdje napredovala, a u KS otišla na minus 20.000. Ne obraćajte pažnju”, napisao je prvi SDA bot, a onda zaključio kako je jedan šminker, a drugi čakijaš.

POGLEDAJ GALERIJU


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija