Šest Fočaka lišeno slobode zbog kladiončarske prevare od 450.000 KM

Šest Fočaka lišeno slobode zbog kladiončarske prevare od 450.000 KM


U akciji “Kod 2”, koju je izvela Policijska uprava Foča, slobode je lišeno šest osoba iz ove opštine, a terete ih za preveru i pranje novca, kojom su došli do oko 450.000 KM, za koliko je, kako se sumnja, oštećeno više osoba sa prostora Jugoistočne Evrope.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Foči, pretreseno je sedam lokacija i lišeni su slobode M.S., S.M., S.V., N.P., N.D. i B.M., svi iz Foče.

ФОЧА, 26. ОКТОБРА /СРНА/ – Фочанска полиција ухапсила је шест лица из Фоче која се сумњиче да су од јануара до марта починила кривична дјела превара и прање новца и тиме стекла противправну имовинску корист од 450.000 КМ на штету више лица са простора Југоисточне Европе.

“Sumnjiče se da su od januara do marta ove godine počinili prevaru i pranje novca i time stekli protivpravnu imovinsku korist od oko 450.000 KM”, naveli su iz fočanske policije.

“Nezavisne novine” nezvanično saznaju da se šestorica Fočaka tereti za kladioničarske prevare.

“Terete se da su putem društvenih mreža vrbovali lakovjerne građane, nudili im sigurne dobitke u kladionicama, te im uzimali novac, koji su potom ‘gurali’ u legalne tokove, kupujući stanove i vozila”, kažu izvori.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija