Jasminu Bahiću neko dva puta zapalio kamione u dvije noći

Jasminu Bahiću neko dva puta zapalio kamione u dvije noći


Jasminu Bahiću (53) iz Vukosavlja su u dvorištu porodične kuće dva puta u dvije noći nepoznati počinioci podmetnuli požare u kojima su gorili njegovi kamioni i pomoćne objekte, saznaju “Nezavisne novine“.

Policiji je juče prijavljeno da je u noći 24. na 25. oktobra ispred Bahićeve kuće podmetnut požar koji je zahvatio dva kamiona i pomoćne objekte.

“Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice Modriča zajedno sa inspektorom za eksplozivne materije i poslove zaštite od požara Policijske uprave Doboj koji su utvrdili da je najvjerovatniji uzrok požara ljudski faktor. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela izazivanje opšte opasnosti”, naveli su iz Policijske uprave Doboj.

I u ponedjeljak su iz ove uprave saopštila da je policiji u Modriči prijavljeno da je u toku noći 23. na 24. oktobar, došlo do zapaljenja kamiona Volvo, bez registarskih oznaka, vlasništvo J.B. iz Vukosavlja.

“Navedeno vozilo se nalazilo parkirano u dvorištu porodične kuće. Policijski službenici Policijske stanice Modriča zajedno sa inspektorom za eksplozivne materije i poslove zaštite od požara Policijske uprave Doboj izvršili su uviđaj lica mjesta prilikom čega su utvrdili da je uzrok požara ljudski faktor”, kazali su iz PU Doboj.

Kako se nezvanično saznaje, Bahić nije poznat policiji od ranije.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija