PDP: Skup vlasti je kopija skupa opozicije

PDP: Skup vlasti je kopija skupa opozicije


Skup aktuelnog režima u Banjaluci, je fotokopija onog što je opozicija radila u dva navrata. Nećemo odustati da CIK BIH poništi izbore za predsjednika Republike Srpske, a tražimo i ponovno brojanje za ostale nivoe vlasti, poručeno je danas sa pres konferenciji PDP-a.

“Mi smo se našalili da je na skupu bilo isto kao što su kopirali glasačke listiće na ovim izborima. Pozivaju se na to da imaju podršku i da se volja naroda poštuje, a ja podsjećam kako su uzeli dva poslanika u aferi “dva papka”, naveo je Nenad Vuković.

Dodao je da se na skupu vladajućih stranaka nisu mogli čuti komentari kada su u pitanju izborne nepravilnosti, već su svi, kazao je, držali partriotske govore.

“Dodik je rekao da Srpska sada ima više prijatelja u svijetu, a to je apsolutna laž, jer su ljudi bliski njemu, kao i on, na crnim listama”, poručio je Vuković.

On je ovom prilikom poslao poruku i CIK BiH.

“Neka ne podlegnu pritisku koji se stvorio. Neka rade nezavisno i donose odluke u skladu sa zakonom”, zaključio je Vuković.

Jelena Trivić, potpredsjednik PDP-a kazala je da je činjenica da su u prosjeku na tri od četiri mjesta utvrđene izborne nepravilnosti ozbiljna stvar.

“Bilo je tu svega, piši-briši olovke, bacanje listića, nevažeći glasovi, otvaranje kutija, izbacivanja posmatrača i svega ostalog. To je jasna orkestrirana dvostruka krađa, a mnogo toga se i ne može utvrditi kontrolnim brojanjem”, istakla je Trivićeva te naglasila da je upravo zbog toga PDP nakon utvrđivanja rezultata za preostala tri nivoa, zatražio da se i ti glasovi ponovo broje.

“Podnijeli smo dokumentaciju i za ostale nivoe. Oni ne kradu prvi put”, rekla je Trivićeva.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija