Bosanac (22) likvidirao Hrvata (25) u Njemačkoj. Posvađali su se zbog tenisa?

Bosanac (22) likvidirao Hrvata (25) u Njemačkoj. Posvađali su se zbog tenisa?


Hrvat Stjepan J. (25) izboden je u Minhenu, a od povreda je i preminuo. Navodno ga je likvidirao 22-godišnjak iz BiH.

Tageszeitung piše da je u subotu navečer na lokaciji Karl-Marx-Ring došlo do verbalnog okršaja koji je završio likvidacijom.

Prolaznik je pronašao tijelo Hrvata i sve prijavio policiji. Prema pisanju njemačkih medija, mladić je kobne večeri igrao stolni tenis s prijateljima, pili su pivo i raspravljali.

U društvu ih je bilo petero.

No rasprava se na kraju pretvorila u svađu.

Tinejdžer (18) koji je te večeri bio u društvu s Hrvatom je navodno pokušao spriječiti 22-godišnjaka da povrijedi mladića. Nije uspio te je zadobio posjekotinu na ruci. Ljudi iz društva su pobjegli i ostavili 25-godišnjaka u parku, piše Tageszeitung.

Nije poznato hoće li i osobe koje su pobjegle odgovarati te je istraga trenutačno usredotočena na osumnjičenog počinitelja, kazala je tužiteljica iz ureda javnog tužitelja u Minhenu. Stephan Beer, šef odjela za ubistva u Minhenu, kaže da su četvorica mladića pobjegla jer ih je bilo strah.

– Osumnjičenik je fizički vrlo superioran. Visok je dva metra, težak preko 100 kila. Bojali su se. Mislili su da je 25-godišnjak samo povrijeđen, bio je mrak – komentirao je Beer.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija