(VIDEO) Policija privela ženu koja je ukrala skupocjeni lančić u Tuzli

(VIDEO) Policija privela ženu koja je ukrala skupocjeni lančić u Tuzli


 

Privedena je 50-godišnja ženska osoba koja je ukrala lančić u Tuzli, potvrđeno je za portal Crna-Hronika.  Kako navode iz MUP-a TK, uviđaj su izvršili policijski službenici Odjeljenja kriminalističke policije PS Centar, koji su poduzeli potrebne mjere i radnje na identifikaciji i pronalasku izvršioca.

 

Operativnim radom na rasvjetljavanju navedenog krivičnog djela, policijski službenici PS Centar su došli do saznanja o mogućem izvršiocu istog, a radi se o S.B., rođena 1972.godine nastanjena u Tuzli, nad kojom je danas u službenim prostorijama izvršena kriminalistička obrada (tom prilikom je od iste izuzet otuđeni predmet – zlatni lančić koji će biti vraćen vlasniku).

Protiv S.B. će, nakon dokumentovanja predmeta u redovnoj proceduri, biti podnesen Izvještaj Kantonalnom tužilaštvu Tuzlanskog kantona zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično djelo Krađa iz člana 286. Krivičnog zakona Federacije Bosne i Hercegovine, navode iz MUP-a TK.

“Pronađeni su uz naravno i vašu pomoć je neko pogledao video na FB i prepoznao ih. Hvala” – rekli su iz zlatare za naš portal.

(VIDEO) Pogledajte krađu zlatare u Tuzli: Ukraden lančić u iznosu od 1.200KM

Kao što saznajemo od vlasnike zlatarske radnje “Rejzović” krađa se desila danas (23.11.2022) godine oko 11h kada su dvije ženske osobe ukrale zlatni lančić koji je imao vrijednost u iznosu od 1200KM.

“Sve su odigrale timski. Ušle su njih dvije, gledale lančiće i u moj trenutak nepažnje iskoristila je ženska osoba i ukrala lančić. Sve je zabilježeno kamerama, krađu možete vidjeti na 17-toj sekundi. Slučaj sam prijavila i MUP-u TK. Ako neko prepoznaje osobe sa snimka, nek nam se javi” – izjavili su iz zlatare za portala Crna-Hronika.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija