Vozač ignorirao signalizaciju, u njega se zabio voz

Vozač ignorirao signalizaciju, u njega se zabio voz


U VINKOVCIMA je lakše ozlijeđen 24-godišnji vozač Audija kad ga je udario putnički vlak na pružnom prijelazu, izvijestili su iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske i dodali da vozač, unatoč upozorenjima, nije zaustavio vozilo pa će biti prekršajno kažnjen sa 650 eura.

Prometna nesreća dogodila se jučer oko 21:35 na prijelazu preko željezničke pruge u vinkovačkoj Dugoj ulici jer ispred njega 24-godišnjak iz Mirkovaca nije zaustavio osobni automobil vinkovačkih registracijskih oznaka iako je na zaustavljanje bio upozoren zvučnim i svjetlosnim znacima.

U tom trenutku na automobil je naletio putnički vlak, koji se kretao prugom Vinkovci-Županja. Vozač automobila je u prometnoj nesreći lakše ozlijeđen, dok u vlaku nije bilo ozlijeđenih. Zbog izazivanja prometne nesreće i nezaustavljanja pred prijelazom, 24-godišnjaku slijedi obavezni prekršajni nalog s novčanom kaznom od 650 eura, naveli su iz policije.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija