Ivana Marić nakon obrisanog statusa: Izvinjavam se SDA i SDP-u. Imam veoma nisko mišljenje o Vojinu Mijatoviću

Ivana Marić nakon obrisanog statusa: Izvinjavam se SDA i SDP-u. Imam veoma nisko mišljenje o Vojinu Mijatoviću


Politička analitičarka Ivana Marić sinoć je na svom Facebook profilu optužila SDP, Nermina Nikšića i Vojina Mijatovića kako nisu glasali za PDP, te time dali glas SNSD-u.

Ivana Marić napisala pa obrisala: Lagali su javnost cijelo vrijeme, SDP neka provjeri Vojina Mijatovića

Danas, nakon što su mediji počeli pisati kako je obrisala status u kojem ih je optužila, ponovo se oglasila te rekla kako je prerano optužila SDP, ali i SDA.

“Informacije o dešavanjima oko izbora delegata za Dom naroda u NSRS stalno pristižu. Uglavnom, sigurno je samo da su dva zatupnika Pokreta za državu i to iz DF-a i Zelenih glasali za Vojina i time pomogli Dodiku. Za to je DF-ovac već nagrađen mjestom potpredsjednika NSRS, a drugi bi mogao biti novi ministar u Vladi RS. SDA zastupnik Salkić tvrdi da je glasao za PDP, a isto kažu i iz SDP-a. PDP i Vukan tvrde da su njihovi glasali za PDP. Pošto se brojke ne uklapaju, očito je da neko od njih ne govori ili ne zna istinu. Salkić nema razloga da podrži SNSD jer mu oni sigurno neće ništa dati zbog trenutnog odnosa sa SDA.

Moje jako nisko mišljenje o Vojinu, nadjačalo je moje visoko mišljenje o Nerminu Nikšiću, koji do sada nikada nije lagao i varao, pa mu i ovaj put vjerujem da ima dokaze da je SDP ispoštovao dogovor. Ostavljam otvorenu i malu mogućnost da je Vojin i to izmanipulirao, ali sumnjam u to iz drugih razloga.

Dakle, ostaje mogućnost da su izdajice unutar PDP-a i kod Vukanovih zastupnika. Znači sve su to mogućnosti i još uvijek nema dokaza ni za jedno ni za drugo. Brzo će se to saznati, jer se kod nas sve sazna.

Izvinjavam se zastupnicima SDA i SDP-a u NSRS što sam ih prerano optužila. Sačekat ćemo još malo da vidimo da li su izradili oni ili su ipak u pitanju domaće izdajice, napisala je Marić koja nije u obrisanom statusu ni spomenula Ramiza Salkića, a ni SDA, a sada im se izvinula.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija