Izdaje se luksuzna vila na Ponijerima 2.500KM za noć: “Posjeduje bazen i saunu”

Izdaje se luksuzna vila na Ponijerima 2.500KM za noć: “Posjeduje bazen i saunu”


Najluđu noć u godini, kako je mnogi nazivaju, stanovnici zemlje pomno planiraju provesti u zabavi kako bi naredna nova godina počela sa osmijehom i srećom.

Kako vrijeme prolazi, kriza u svijetu je sve više se raširila mnogi Novu godinu, u nastojanju da ispune društvena očekivanja, i neće dočekati baš sa osmijehom.

Cijene privatnih vikendica na bh. planinama kroz godine dostigle su nekadašnje cijene u hotelima i privatnim luksuznim zabavama, a plate su ostale neprijenjene.

Poskupio i novogodišnji smještaj: Vikendica na Ponijerima 1.200KM za dvije noći

No, iako su plate ostale iste a cijene su sve više zainteresiranost mlade populacije za proslavi Nove godine ne jenjava.

Jučer je na najvećem kakanjskom oglasniku “Kakanjski oglasi” osvanuo oglas u kojem neimenovani vlasnik za iznajmljivanje vikendice traži 2.500 KM za jednu noć.

Naglasio je da se radi o vikendici koja posjeduje bazen i saunu ne navodeći da li se radi o zatvorenom bazenu obzirom da će otvoreni tokom niskih temperatura u januaru biti beskorisan.

Naravno, uslijedile su brojne reakcije zbog visoke cijene ali i detalja u oglasu gdje je navedeno da se plaća i PDV (porez na dodanu vrijednost).

“Je li i Švedski sto uključen?”, “Bgm za ove pare u Turskoj da dočekaš Novu godinu”, “Izdajem pećine na Ponijerima”, “Ovaj je prekuco level”, “Čuj PDV u šumi”, “Jel imate poljski WC?”, “Jesu li dženetske hurije zadužene za atmosferu u vikendici po toj cijeni” – samo su neki od šaljivih komentara korisnika piše Hajat.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija