BHRT umjesto utakmice Brazila pustio Halidovu Romaniju

BHRT umjesto utakmice Brazila pustio Halidovu Romaniju


BHRT ne prestaje šokirati bh. javnost svojom najnovijom idejom da utakmice Svjetskog fudbalskog prvenstva prenosi sa 15 minuta zakašnjenja.

Gledatelji ogorčeni odlukom državne televizije da utakmice SP-a emituje sa zakašnjenjem

Umjesto utakmice koja je počela u 20:00 sati, oni su trenutno svojim gledateljima pustili Halida Bešlića i numeru Romanija.

Iz BHRT-a su danas obavijestili gledatelje da će još najmanje šest utakmica gledati sa 15 minutnim zakašnjenjem, a onda su se zahvalili platišama RTV takse.

“BH Telecom je dobio prava ekskluzivnog emitiranja utakmica na svojim platformama, pa gledatelji BHRT-a četiri utakmice iz osmine finala i dvije utakmice četvrtfinala gledat će sa 15 minuta zakašnjenja da bi se ispoštovao ekskluzivitet koji za ove utakmice ima BH Telecom.

Iz BHRT-a otkrili zašto im kasne utakmice i pozvali da još plaćate RTV taksu

Koristimo priliku da još jednom zahvalimo svim vjernim platišama RTV takse koji su omogućili svima u Bosni i Hercegovini da mogu gledati i pratiti utakmice SP Qatar 2022 na BHRT-u”, rekli su sa BHRT-a.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija