Glavni urednik časopisa iz Srbije koji negira genocid je profesor na univerzitetu Kallos u Tuzli!? (FOTO)

Glavni urednik časopisa iz Srbije koji negira genocid je profesor na univerzitetu Kallos u Tuzli!? (FOTO)


Semir Imamović je profesor vjeronauke u Srednjoj tehničkoj školi i Prvoj osnovnoj školi Bugojno, piše portal Crna-hronika.info.

Vrlo aktivan je na društvenim mrežama, a jedan njegov status u zadnje vrijeme se širi i ukazuje na skandaloznu situaciju.

,,-A P E L J A V N O S T I- H I T N O

Cijenjeni prijatelji, ALARMIRAJTE novinare i javnost, jer susjedi ne prestaju da nam objašnjavaju da smo se sami klali i ubijali, oni diraju u otvorene genocidne rane, objašnjavaju nam da smo genocid izmislili, da smo zapravo mi njih napali i pobili, a ne oni nas. Oni, naši susjedi sada idu korak dalje i takve nebuloze recenziraju i kategorišu kao izvorne naučne radove.

Rad na koji skrećem pažnju i molim da što skorije i Vi regujete prema SCIndeksu-srpskom citatnom indeksu (gdje je časopis i indeksiran) je objavljen u časopisu Baština koji u svome br. 55 od 2021. na str. 147-162 donosi kvazirad pod naslovom “Masakr u Srebrenici 1995. godine je najveći trijumf propagande”. Čitanje rada Vam ne preporučujem, jer izaziva gađenje i povraćanje. Veze ovo nema sa naukom, slobodom govora i naučno-istraživačkom djelatnošću kako gl. urednik časopisa to pokušava objasniti.

Glavni urednik časopisa je prof.dr. Dragan Tančić. Nakon što smo se uspješno suprostavili izmišljotinama, fikcijama i mitomaniji Borisa Malagurskog, molim Vas da i nesavjesne “naučnike” sada dostojanstveno prikažemo svijetu kao ljude koji falsifikuju činjenice, sudski dokazane i presuđene, te da na koncu rad bude povučen uz izvinjenje žrtvama genocida i Bošnjacima koji ovakve bljuvotine i nebuloze ne smiju prešutjeti, jer u suprotnom ponavljanje je neminovno.

I na koncu, znate li gdje je angažovan glavni urednik časopisa BAŠTINA prof.dr. Dragan Tančić, koji mi u odgovoru na zahtjev za retrakciju rada kaže da su to naučne slobode i da nauka nema granica (koja izmišljotina i nebuloza).

Ovaj glavni urednik je angažovan na nekom Univerzitetu KALLOS u Tuzli, podučava našu djecu, naše studente.”


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija