Braća osumnjičena da su nožem i staklenom flašom povrijedili više osoba

Braća osumnjičena da su nožem i staklenom flašom povrijedili više osoba


Braća Ž.B. i M. B. iz Novog Grada, uhapšeni su zbog sumnje da su učestvovali u fizičkom sukobu u kafani te da su nožem i staklenom flašom povrijedili više osoba. Osumnjičenog Ž.B. terete za nasilničko ponašanje odnosno da je nožem povrijedio dvije osobe iz Novog Grada.

Njegovog brata terete da je počinio krivično djelo tjelesna povreda i da je nanio povrede staklenom čašom jednoj osobi iz Novog Grada.

“Policijskoj stanici Novi Grad u subotu oko 02.55 časova prijavljeno je da je u ugostiteljskom objektu u Ulici Miloša Obilića u Novom Gradu došlo do fizičkog sukoba više lica te da su tri lica zadobila tjelesne povrede. Postupajući po prijavi policijski službenici lišili su slobode Ž. B. i M. B. iz Novog Grada, a kriminalističkom obradom utvrđeno je da je osumnjičeni Ž.B. počinio krivično djelo nasilničko ponašanje nanijevši nožem tjelesne povrede u vidu posjekotina na štetu dva lica iz Novog Grada, dok je osumnjičeni M. B. nanijevši povrede staklenom čašom licu iz Novog Grada počinio krivično djelo tjelesna povreda”, rekli su iz PU Prijedor.

O svemu je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor kojem će nakon kompletiranja predmeta protiv Ž. B. i M. B. biti dostavljeni izvještaji za počinjena krivična djela.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija