Nađa Berberović-Dizdarević uz jelku čestitala Božić

Nađa Berberović-Dizdarević uz jelku čestitala Božić


Građani Bosne i Hercegovine su obilježili katolički Božić te u prazničnoj atmosferi dočekuju novogodišnje praznike, kako u svojim domovima, tako i u gradovima širom naše lijepe domovine.

Božićne i novogodišnje praznike obilježava i Nađa Berberović-Dizdarević, unuka prvog predsjednika Predsjedništva BiH Alije Izetbegovića, koja je na svom Instagram profilu uz jelku čestitala Božić.

Od Nađe bi mogli učiti i pojedini članovi i simpatizeri SDA, kojima su meta radikalizma postali čak i Djeda Mraz i Nova godina.

Tako je Edin Ramić, ministar za izbjeglica i raseljena lica u Vladi FBiH nedavno onemogućio da Djed Mraz podijeli paketiće djeci zaposlenika ove institucije, tvrdeći da to vrijeđa vjerska osjećanja, dok od radikala bliskih ovoj stranci također možemo čuti i stavove poput toga da je slavljenje Nove godine navodno suprotstavljeno tradiciji Bošnjaka, piše Avaz.

Podsjetimo, Nađa Berberović-Dizdarević je na lokalnim izborima 2020. bila kandidatkinja SDA u Općini Stari Grad.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija