Drama na porodičnom slavlju: Sestri zabranili da dođe na svadbu, ona se pojavila i kamenjem razbila automobil

Drama na porodičnom slavlju: Sestri zabranili da dođe na svadbu, ona se pojavila i kamenjem razbila automobil


Još jedna porodična tragedija zadesila je Krajinu. Kao što smo navikli ovaj mjesec, najviše porodičnih nemilih događaja dolazi iz Bužima. Tako je bilo i ovaj put kada je 31-godišnja ženska osoba prijavljena policiji.

Kako se navodi u izvještaju, ona je kamenjen razbila putnički automobil te pričinila veću materijalnu štetu. Portal Crna-Hronika doznaje da je navedenoj osobi zabranjen dolazak, posjeta i obilazak porodične kuće ali i kontakt sa članovima porodice.

Ženska osoba incijala A.J. (31) zabranu je dobila od oca iz njemu poznatih razloga.

Nakon što je saznala da nije pozvana na bratovu svadbu, ista se ipak, odlučila doći i to sa jasnim ciljem, da stvari učini još gorim. Za samo jednu noć ova dama napravila je porodičnu dramu o kojoj će se sedmicama pričati.

Kako doznajemo od svjedoka nemilog događaja, nju nisu htjeli pustiti u porodičnu kući na veselje. Svoju frustraciju iskalila je na putničkom automobilu kojeg je kamenom razbila i na taj način pričinila veću materijalnu štetu.

Automobil je bio u vlasništvu njene sestre koja je odmah poznala MUP USK PS Bužim i cijeli slučaj prijavili policijskim organima.

O svemu je obaviještena policija koja je stigla na lice mjesta, te sačinila službenu zabilješku.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija