(VIDEO) Muškarac divljao po Hitnoj pomoći: Kolicima i šakama uništavao njihovo vozilo

(VIDEO) Muškarac divljao po Hitnoj pomoći: Kolicima i šakama uništavao njihovo vozilo


Za verbalni kontakt a kamoli fizički kontakt kakav se desio sinoć u Domu zdravlja Velika Kladuša slijedi osuda javnosti i primjerena zatvorska kazna bez mogućnosti pomilovanja ili kako se kaže u BiH: “Bez gledanja kroz prste”.

Naime, sinoć u 19:00 sati građanin Velike Kladuše koji je pao sa motora u alkoholiziranom stanju došao je u Dom zdravlja Velika Kladuša radi ukazivanja hitne pomoći gdje je, kako se vidi sa slijedećeg video snimka, fizički nasrnuo na uposlenike Hitne pomoći Doma zdravlja Velike Kladuše. Pogledajte video:

 

Zatim je, kako nam je kazano, izašao iz Doma zdravlja i fizički napadao na uposlenike te uništio kolica koja su neophodna za osobe koji dolaze u Dom zdravlja Velika Kladuša. Sa kolicima je, kako se vidi na slijedećem video snimku, lupao po zadnje dijelu automobila hitne pomoći kojeg je također uništio piše GPM

Osoba inicijala A.B. je lišen slobode i nad istim se vrši kriminalistička istraga zbog KD nasilničkog ponašanja i oštećena javnih dobara.

Kako nezvanično saznajemo, osobe koje su zadobile ozljede usljed ovog nemilog događaja podnijet će krivičnu prijavu protiv A.B. iz Donje Lučke, Cazin.

(VIDEO) Pijani motociklista nasrnuo na medicinare: Sigurnosne kamere snimile divljačko ponašanje

Podsjećamo, A.B. je u alkoholiziranom stanju nakon pada sa motora došao u Dom zdravlja Velika Kladuša gdje je nasilničkim ponašanjem nanio tjelesne povrede osoblju Doma zdravlja Velika Kladuša i počinio veliku materijalne štetu u i oko Doma zdravlja Velika Kladuša.

Uskoro opširnije nakon službenih informacija …

 


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija