Tragedija u Lukavcu: Na radnom mjestu preminuo radnik Elhaid Ćosić

Tragedija u Lukavcu: Na radnom mjestu preminuo radnik Elhaid Ćosić


Radnik fabrike cementa u Lukavcu smrtno je stradao u nedjelju, 15. januara na proizvodnoj traci, a riječ je o 59-godišnjem Elhaidu Ćosiću, potvrđeno je za portal Radiosarajevo.ba.

Prema infomacijama glasnogovornika Admira Arnautovića iz Tužilaštva Tuzlanskog kantona, nesreća se dogodila u nedjelju, 15. januara, a tijelo je pronašao njegov kolega oko 13:00 sati na proizvodnoj traci.

“Uviđaj su na mjestu događaja obavili službenici Odjeljenja kriminalističke policije Policijske uprave Lukavac, kantonalni tužilac i inspektor zaštite na radu. Bit će urađena obdukcija, a kako bi se utvrdile okolnosti nesreće bit će izdata naredba za vještačenje po vještaku zaštite na radu”, rekao je Admir Arnautović za portal Radiosarajevo.ba.

Uviđaj je završen, a istražiteljima još uvijek nisu poznate sve okolnosti događaja. Nepoznato je i to kako je Ćosić dospio na proizvodnu traku na kojoj je pronađen. Istraga će pokazati koji je uzrok smrti.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija