Putni pravac između Drvara i Istočnog Drvara ni jutros nije prohodan

Putni pravac između Drvara i Istočnog Drvara ni jutros nije prohodan


Brojni građani koji rade u Drvaru, jutros su otišli preko Ključa i Ribnika na svoja radna mjesta.

Putni pravac između Drvara i Istočnog Drvara ni jutros nije prohodan, tako da su brojni sugrađani koji rade u Drvaru, jutros otišli preko Ključa i Ribnika na svoja radna mjesta, kazala je za RTRS načelnica opštine Drvar Dušica Runić.

– Subota je bila prilično teška i neizvijesna zbog velikog vjetra i zbog situacije, pogotovo sa selima koja gravitiraju sa Glamočom. Bili su odsječeni skoro 24 časa. Mehanizacija nije mogla da se probije na terenu da bi ekipe elektrodistribucije izašle na teren. Јuče se tokom dana to saniralo, navela je ona.

Navela je da su glavne saobraćajnice očišćene.

– Međutim, i dalje postoje problemi, jer je Drvar rijetko naseljena opština i mi moramo da potrošimo trostruko više vremena kako bismo stigli do naših sugrađana, navela je ona.

No, ono što je načelnica Drvara propustila reći je i da su vlasti Republike Srpske na teren jučer poslali mali broj mašina za raščišćavanje snježnih nanosa, te da ni 24 sata od dolaska na teren nije očišćena putna komunikacija između Drvara i Istočnog Drvara.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija