Kao suvozač Golf-a poginuo Salih Jusić zvani Crni: Sutra dženaza u Bugojnu

Kao suvozač Golf-a poginuo Salih Jusić zvani Crni: Sutra dženaza u Bugojnu


Nova tragedija zadesila je Bosnu i Hercegovinu. Sinoć u Bugojnu u teškoj saobraćajnoj nesreći čak pet lica je povrijeđeno dok je jedno smrtno stradalo.

I dalje se utvrđuje stepen povreda osoba koje su se zadesile na licu mjesta. Uviđajne radnje na licu mjesta saobraćajne nezgode izvršili su policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije PU Bugojno.

“Oko 22 sata i 40 minuta dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovali putničko motorno vozilo marke VW Golf, kojim je upravljao M.D. rođen 1987. godine, a na mjestu suvozača zatečen S.J. rođen 1971. godine, obojica iz Bugojna, i putničko motorno vozilo marke BMW, kojim je upravljao N.D. rođen 1992. godine, u kojem su se nalazila 3 putnika, svi iz Donjeg Vakufa”, potvrđeno je iz MUP-a SBK piše Crna-Hronika.

– U Golfu 3 je bio suvozač koji je smrtno stradao, a vozač je zadobio tjelesne povrede – rekao je portparol MUP-a SBK Hasan Hodžić.

Kako doznaje portal Crna-Hronika preminuo je Salih Jusić zvani Crni u 52. godini života koji je bio suvozač u automobilu marke Golf 3 bijele boje. Iza nastradalog Saliha ostala je majka Munevera, brat Atif, sestra Kademija, Selveta, Zejna, Ramiza, i ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Dženaza namaz će se klanjati sutra (24.1.2023) ja mezarju Donji Kopčići-Bugojno.

 

Prijatelji i poznatici se opraštaju od Saliha na društvenim mrežama.

Da ti se dragi Allah dz.s.smiluje i podari ti dzennet Maki moj ❤️

Rahmet mu duši, nasim dragim komsijama iz rata basumsagolsun,sabur…. zao nam je Crnog, bas smo potreseni….

Draga moja Zejno nemam rijeci i utjehe za tvoju bol i zalost tuga velika neka mu Alah da lijepi dzenet a vama svima Sabur Amin

Da mu dragi Allah podari lijep Dennet porodici sabur ElFatiha😪


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija