Bivši golman FK Sarajeva sam platio operaciju navijaču, klub iz Srbije mu poručio: Dobro pamtimo sve, da nam dođeš što prije

Bivši golman FK Sarajeva sam platio operaciju navijaču, klub iz Srbije mu poručio: Dobro pamtimo sve, da nam dođeš što prije


Kratko je branio, ali je ostavio dubok trag

Nekadašnji golman Sarajeva, Matej Delač, nije dugo branio u novosadskoj Vojvodini, ali je prirastao srcima navijača “Stare dame”, a i njemu je Vojvodina u posebnom sjećanju.

Delač je tokom priprema u Antaliji dao intervju Sportskom žurnalu u kojem je govorio o vremenu provedenom u Vojvodini, a taj intervju podijelila je i Vojvodina na svojoj stranici, uz jedan dodatak kojeg većina nije znala. Matej Delač je sam platio operaciju navijaču Vojvodine Stojanu Kolarovu, i to anonimno.

Iz Vojvodine su upoznali javnost sa tim detaljem i pozvali hrvatskog golmana da ga što prije ponovo vide u Novom Sadu.

– Skroman kao i uvek, Matej Delač nije spomenuo da je svojevremeno sam dao 6.000 evra za operaciju našeg navijača Stojana Kolarova, ali mi i dalje dobro pamtimo sve! Ljudino, biće nam drago da nam što pre budeš gost u Novom Sadu i tvojoj Vojvodini, napisali su iz Vojvodine.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija