Za 1 dan se skupio potreban iznos da se malenom Adinu iz Sarajeva spasi vid

Za 1 dan se skupio potreban iznos da se malenom Adinu iz Sarajeva spasi vid


Portal Crna-Hronika pokreće humanitarni apel za 5-godišnjeg dječaka Adina iz Sarajeva.

Ovaj skromni dječak treba pomoć dobrih ljudi i prijatelja kako ne bi izgubio vid. Doktoru su mu nažalost otkrili atrofiju desnog očnog živca i makule, a njegova majka Alma želli pokušati dijete u Beograd kako bi mu spasili vid.

Kako dječakova majka Alma tvrdi, nadu imaju u Beogradu a operacija košta 5.000KM.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Njegova majka potvrdila je za portal Crna-Hronika da je prva prepreka u vidu finansijke pomoći obijezbijeđena te da maleni dječak može ići na neophodnu operaciju.

“Borila sam se sa sobom da li da objavim apel, uz nagovor i podršku prijateljice uz zadnji atom svoje snage pišem apel za svoje dijete. Drugi put u životu trebam pomoć, prvu bitku nažalost nismo dobili. Koristim ovu priliku da se svima zahvalim što ste stali uz nas i bili nam podrška u svim segmentima.

Nadam se da ćemo iz ove borbe izaci kao pobjednici. Ne želim zloupotrijebiti vašu pomoć pa s toga vas obavještavam da smo uspjeli skupiti iznos za preglede i dijagnostiku u Beogradu. Javljam vam također i vijesti iz Beograda. Vaša podrška nas je spasila, neizmjerno smo vam zahvalni. Vaš Adin sa porodicom.” – izjavila je Alma Abaza za portal Crna-Hronika.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija