Anonimni uposlenik GRAS-a: Morali smo raditi jutros do 02:00 na -9 kako bi ministar uslikao par fotki i pravio cirkus

Anonimni uposlenik GRAS-a: Morali smo raditi jutros do 02:00 na -9 kako bi ministar uslikao par fotki i pravio cirkus


Dok traju prepucavanja na relaciji zastupnik SDA u Skupštini KS-a Haris Zahiragić- ministar saobraćaja KS-a Adnan Šteta (SDP) radnici GRAS-a su u šoku. Naime, kako tvrdi jedan od uposlenika noćas u 02.00 je u GRAS-u bilo opsadno stanje.

-.Pa ljudi da li je ovo moguće? Ne mogu da šutim na ublehe i prepucavanje preko radnika Grasa i građana. Sinoć je bilo vanredno stanje u GRAS-u tj.u Depou trolejbusa. Došla su ja mislim 22 nova trolejbusa i svi se nalaze u Depou.

Pošto nisu svi registrovani i nisu svi u saobraćaju parkirani su tj raspoređeni na čitavoj lokaciji Depoa. Naši uposlenici su ih parkirali tako da je lakše manevrisati prilikom izlaska i ulaska ovih koji su u saobraćaju. Pored ovih novih postoje i stari trolejbusi koji rade i oni koji ne rade.(nisu registrovani, a ubrzo će nadamo se).

Zahiragić: Podnijet ću ostavku ako vidim 20 trolejbusa. Šteta: Pogledajte trolejbuski depo s novim trolejbusima

Neko nije radio svoj posao, ko je taj? Jutros čitam da je ,,neki” Zahiragić rekao da će podnijeti ,,ostavku” ako vidi 20 trolejbusa na jednom mjestu tj. da mu pokažu sliku. A mi smo već upoznati kako , neki” koji daju obećanje o ostavci i podnose istu. (Ministar Šteta je najavio ostavku ako tramvajska pruga ne bude gotova do 1. septembra 2022., što se nije desilo, a ministar je ostao na funkciji op.a.)! Na slici koju je objavio ministar piše lokacija, vrijeme i temperatura.

Je li vas stid ovo objaviti? Zbog vaših ličnih prepucavanja pravite cirkus!

U 02.00 poslije ponoći bihuzurite radnike da parkiraju trolejbuse. Da na minus – 9 stepeni pale trolejbuse. Da dižete rukovodioce da dolaze u ta doba, a jutros nisu na poslu kao ostali.

Znači, u 02.00 h na -9 vi ste palili trolejbuse i parkirali ih zbog cirkusa, tj. slike koju treba da vidi tamo ,,neki” Zahiragić. A ko je on? Šta je on? Šta je nas briga šta je on rekao?

Koga interesuje njegova ostavka?, pita se ovaj uposlenik GRAS-a i odgovara da je očito kako se “meze i peru” danima preko leđa uposlenika i građana.

Uposlenika GRAS-a zanima i postoji li pisana naredba i ko je odobrio u to doba da se vrši preparkiravanje, da se troši novac građana.onih koji su je bećali, a nisu je podnijeli.

– Nadam se da će taj podnijeti ostavku i da je bolji i da će dokazati da je bolji od onih koji su je obećali, a nisu je podnijeli. Ako ne podnese ostavku ovaj zbog kojeg je ovo sve rađeno moji uposlenici i građani nadam se da ćete progledati, da ćete početi da koristite najvažniji mišić-mozak, a ne samo da slušate šta pričaju i slijepo vjerujete rečenom da ne kažem da blejite, dodao je uposlenik GRAS-a koji još jednom potcrtava da je slikanje u 2 poslije ponoći cirkus jer je do toga dovela “dječija igra ili dokazivanje da su oni isti ,slični ili bolji jedni od drugih.

Saznajemo da su nakon noćašnje vratolomije i atrakcije u Depou trolejbusa radnici morali te trlojebuse vraćati na njihova mjesta tj. skloniti ih da bi se moglo normalno raditi.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija