(VIDEO) Oglasio se mladić Aldin: Nisam vozio ja. Nismo prekšili niti jedan zakon. Vozač nije dobio kaznu”

(VIDEO) Oglasio se mladić Aldin: Nisam vozio ja. Nismo prekšili niti jedan zakon. Vozač nije dobio kaznu”


Kao što smo navikli, omladina u Bosni i Hercegovini svakodnevno divlja svojim automobilima i tako ugrožava svoje i tuđe živote.

Nekome od njih sam kupi sebi automobil, dok većini roditelji kupe pa onda sa takvim automobilima divljaju cestama širom BiH piše Crna-Hronika.

Nakon objavljenog teksta na našem portal oglasio se i Aldin Hamzić koji tvrdi da nije on vozio automobil marke Audi već da je samo snimao.

Aldin je snimio kako su ih zaustavljeni od strane policijskih službenika MUP-a Kantona Sarajevo koji su ga upitali: “Arnele kakvo je ono gasanje od semafora do semafora?

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

“Pošto mi se svi javljaju šda je bilo, kako je bilo da pojasnim. Ljudi iz CH su objavili moj TikTok video i stavili su da sam ja divljao po gradu. Kao prvo, ja nisam ni vozio automobil, čuje se da policajac ne izgovara moje ime. Druga stvar je da nismo prekšili niti jedan zakon, vidi se na satu automobila koliko idemo na sat. Treća stvar vozač je zaustavljen od strane policije i nije dobio uošte kaznu jer nije prekršio zakon.

Javio sam se Crnoj-Hronici i zamolio ih da sklone video i sadržaj koji uznemirava i mene i druge oko mene ali oni su to odbili.” – demantovao je Aldin Hamzić

(VIDEO) Aldin divljao Sarajevom: Sve snimali za Tiktok pa i intervenciju MUP-a KS


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija