Ko je pokušao zataškati slučaj: “Izranjavala se dvojica policajaca u Gradačcu?”

Ko je pokušao zataškati slučaj: “Izranjavala se dvojica policajaca u Gradačcu?”


Šta je pošlo po zlu u akciji koja je završila fijaskom i u kojoj je ranjen policajac?

KO JE ODGOVORAN?

U mjestu Avramovina u blizini Gradačca sredinom oktobra došlo je do pucnjave u kojoj je ranjen jedan policajac (službenik MUP-a TK).

Naime, policija je dobila dojavu o zasadima konoplje u tom mjestu, te otišla u intervenciju.

Istovremeno su se na lokaciji zatekla lica koja su odgovrna za zasade konoplje te otvorila vatru na policiju. Jedan policajac je zadobio višestruke povrede, te je hitno prevezen na UKC Tuzla. – bile su prve informacije piše Crna-Hronika

Srećom policajac je preživio a iz Tužilaštva TK nisu željeli otkrivati mnogo detalja kako ne bi ugrozili aktivnosti na terenu, s obzirom na to da su dvije osobe priveden, no jedna za koju vjeruju da je i najodgovornija je tada bila u bjekstvu.

 

Ono što se neslužbeno može čuti i anonimno saznati od izvora koji nisu razumljivo otkrivali identitet je da nije bilo baš sve tako kako je prvobitno rečeno i da postoji mogućnost da je došlo do međusobnog ranjavanja dvojice policajaca. U sve je uključeno Tužilaštvo i Unutarnja kontrola i ostaje nam da vidimo šta će istraga pokazati.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija